miercuri, 16 septembrie 2009

Barbosul nu doarme! ;)

17.09.2009 astazi am fost pana la noul apartament al prietenei mele sa vad cu decurge instalatul mobilei si sa mergem impreuna la fostul apartament pentru a lua cateva lucruri pe care ea le-a lasat in urma. Problema majora a fost ca a uitat cheile la apartament si a plecat. Fostul apartament este in cartierul Salajan. Il suna pe proprietarul apartamentului (ea sta cu chirie) ca sa aflam ca in seara asta doarme la fratele sau in Giulesti. Imediat ce am aflat ca in seara asta sta in Bucuresti (el avand casa in Branesti ) am fost pana la el sa luam cheile de la apartament, dupa care ne-am intors la apartamentul ei actual, situat langa fostul restaurant Budapesta. Am facut ceva plimbare in seara asta.
Dupa ce m-am uitat la 2 emisiuni tampite de pe Mtv cu ea si o prietena de-a ei am plecat si eu spre casa. Imediat ce am parcat masina am vazut ca un amic de-al meu si-a uitat luminile pornite. Asa ca m-am dus la portarul de la scara amicului meu sa il anunte. Acolo portarul statea de vorba cu un domn. Un domn inalt, grizonat, cu cioc si o privire blanda. Era cu un amic de-al sau un domn mai solid, grizonat si cu o barba asemanatoare cu cea pe care ne-o imaginam cu totii ca ar avea Mos Craciun. Pe domnul mai inalt si zvelt il chema Radu, iar pe domnul mai solid Dan. Din pacate memoria mea legata de nume este cam slaba si am facut greseala de a nu retinune numele lor de familie.
Domnul Radu avea, cum am mentionat mai sus, o privire blanda. Un tip patriot si nationalist, ca si mine. Amandoi aveau un intelect clar superior, mi-am dat seama de asta din prima propozitie pe care a pronuntat-o fiecare. Insa Radu este un tip cu o pasiune uriasa pentru tara noastra. Un tip cu o pasiune pentru arta, scriere si muzica, o pasiune pentru cultura. Un om senzational cu o experienta de viata incredibila. Am stat de vorba cu ei o ora si pot spune ca nu m-am saturat. Conversatie continua, subiecte pe care nu le pot aborda cu oricine, genul de discutie dupa care tanjeam de multa vreme.
Am primit cateva sfaturi despre viata, sfaturi pe care le voi lua serios in considerare, lucruri care nu numai ca ma pot schimba pe mine, dar ii pot schimba si pe cei din jur. Am inteles ca daca iti doresti cu adevarat si asculti ce iti dicteaza sufletul, poti realiza tot ce iti doresti. Trebuie doar sa existe dorinta, pasiune, ambitie si forta, atat psihica cat si fizica. Radu m-a impresionat foarte tare. Un om cu o imina imensa, o cultura vasta, o inteligenta cum rar mai intalnesti pe pamantul romanesc. Un adevarat reprezentant al Vechii Garzi sau cum zicem noi acum "Old School". Sper sa il mai intalnesc atat pe el cat si pe Dan. Niste oameni de nota 10 +.
O vorba a lui Radu imi va ramane vesnic intiparita in memorie. In viata faptele se echilibreaza, daca faci rau trebuie sa compensezi prin facerea de bine, daca nu, esti bun de plata. "Barbosul nu doarme!"

Un comentariu:

  1. Hei. Mi-am schimbat adresa URL. Daca doresti in continuare sa-mi citesti blogul, aceasta este noua mea adresa URL: http://spice-shot.blogspot.com

    Polly.

    RăspundețiȘtergere